Workshop zilverklei

Master workshop voor beginners:
va. 1 persoon. (geen ervaring nodig)

In deze workshop krijg je veel kennis en kunde om met een leuke nieuwe hobby te beginnen. De workshop die wordt gegeven bevat zeer veel informatie over hoe je zilverklei kunt bewerken tot een mooi sieraad. Met onze zeer uitgebreide ervaring leren jou diverse technieken en mogelijkheden om de zilverklei te ontdekken en om sieraden maken tot een nieuw level te tillen. Het is niet te vergelijken met een gewone basis workshop.

Wat maakt deze workshop anders?
Onze Master workshop voor beginners heeft heel veel diepgang. Zeker omdat de workshop 1op1 of in kleine groepjes gegeven wordt kan er veel dieper op de individuele wensen ingegaan worden. Welke stijl sieraden wil je bijvoorbeeld gaan maken en welke technieken zijn daar voor nodig. Je krijgt hier veel uitleg bij en gaan gericht aan het werk zodat u na deze workshop helemaal zelfstandig aan de slag kunt.

De workshop is dus heel persoonlijk en bevat veel informatie die je normaal als instructeur leert in de opleiding. Veel cursisten die bij Joy for Art een workshop hebben gevolg zijn met succes hun eigen sieraden gaan maken, zowel voor zichzelf als voor de verkoop of zijn al gevorderd en willen hun technieken uitbreiden.

Wat ga je doen?
Je maakt in één dag een of meerdere zilveren sieraden met zilverklei van Art Clay Silver. Denk aan een ring, hanger, broche en/of oorbellen. We bespreken de manieren en mogelijkheden en wat je wensen zijn. 

In de workshop gaan we eerst oefenen met een andere klei, zo raak je vertrouwd met de technieken en heb je de mogelijkheid om jouw ontwerp uit te werken. Je leert oa. de juiste maat voor een ring te bereken, diverse uitrol technieken en hoe je het sieraad kunt afbakken en polijsten tot een kwalitatief, uniek mooi sieraad. Maar ook welke klei soorten er allemaal zijn en waarvoor alle materialen gebruikt worden en de verschillende afbak methodes.

Na de workshop heb je gedegen kennis en kun je zelfstandig aan de slag en natuurlijk je mag altijd contact opnemen voor hulp of feedback.

Tevens ontvang je een kadobon met 10% korting om te besteden in de webwinkel van Zilverklei.nl

Duur: 6 a 7 uur.

De workshop is inclusief:
- 10g Zilverklei.
- Geschreven handleiding.
- 10% korting bij zilverklei.nl

Start workshop: 10:00 uur
 

Gevorderde workshop:

Het kan ook zijn dat je al werkt met zilverklei en dat je je graag wat verder wilt verdiepen in een speciale techniek.
In deze workshop krijgt je zeer veel uitleg en hulp over de nieuw te leren technieken en bestaande technieken. Til je werk naar een hoger niveau. Je maakt een sieraad met aanvullend de techniek die je wenst.

Specifieke gevorderden technieken die behandeld kunnen worden zijn:
Goudpasta,of Keumboo ( goud folie) op zilverklei,
UV Resin, ook in combinatie met as
Zetkast voor cabochon natuurstenen.
Kumihimo, Japanse vlechttechniek met zilverdraad.
Stenen zetten in zilverklei.
Glas en zilverklei.
Holle sieraden.
Foto polymeerplaat, in combinatie met UV resin, of vingerafdrukken.

De workshop is inclusief:
- 10g Zilverklei.
- 10% korting bij zilverklei.nl


Start workshop: 10:00 uur

 

   

 

Een workshop op locatie kan in principe op elke plaats naar keuze worden gegeven. Dus niet alleen bij uzelf thuis, maar ook in een bedrijfspand, op kantoor, een kantine of waar u ook maar wilt. Zo kunt u zelf een locatie kiezen die u het beste schikt en in goed overleg is bijna alles mogelijk. Het is fijn als er stroom aanwezig is echter kan er ook afgebakken worden op een gaspit.

 

Belangrijke informatie:

  • De workshops worden alleen op locatie gegeven.
  • De zilverklei workshops geven wij aan 1 tot 4 personen. Grotere groepen zijn mogelijk, neemt u contact op voor een offerte.
  • Een datum is alleen te plannen op Zaterdag of Zondag.
  • De workshop is inclusief gebruik van materialen en 10 gram zilverklei per persoon. 

 

Prijs zilverklei Workshop:

 1 persoon : €175,00

- inclusief 10 gram zilverklei

Met 2 personen + €145,00 p.p. met 3 personen 125 p.p.
Voor grotere groepen kan er een gewone basis workshop gegeven worden met aangepaste prijs, we praten dan over een basis workshop voor een hele of een halve dag.

Reiskosten vanaf:
- tot 25 km: Gratis
- vanaf 25 km: + €20,00
- vanaf 50 km: + €40,00
- vanaf 75 km: + €60,00
-vanaf 100 km: op aanvraag

Exclusief:

Extra materialen (goud, edelstenen, zirconia's, parels, ketting etc).


Wij hebben geen eigen atelier waar workshops worden gegeven, wij kunnen wel een locatie verzorgen echter zitten hier kosten aan.